Eveniment de carieră Amazon Development Center

Amazon România organizează un eveniment atractiv de recrutare, programat în luna aprilie, pentru o serie de oportunități unice în Iași și ne-ar plăcea să vă cunoaștem! Vă invităm să participați la Amazon Hiring Days pe 27, 28 și 29 aprilie pentru rolurile de AVS Catalog Associate, AVS Senior Catalog Associate și AVS Senior Quality Analysts cu engleză/spaniolă/italiană!

Pentru aceste roluri, Amazon oferă training de limba Spaniolă sau Italiană, fiind o oportunitate excelentă de a vă începe cariera într-un mediu multicultural, dinamic și orientat spre inovație.

În cadrul Amazon există o varietate extinsă de roluri disponibile, pentru care oferim posibilități de învățare și pentru studenții fără experiență de muncă. Cei care au avut deja ocazia să lucreze în roluri asemanatoare, pot să își dezvolte cariera în roluri de Senior sau Consultant. Pe parcursul Amazon Hiring Days, vor fi organizate o serie de interviuri online și veți avea șansa să cunoașteți membrii echipei din care veți face parte.

Pentru a participa, vă rugăm să aplicați direct pe linkul către eveniment.