Festivalului Internațional de Psihanaliză și Film „Ecranul și Divanul”, ediția a III-a

Vineri, 8 aprilie 2022, la Ateneul Național din Iași, va avea loc deschiderea oficială a celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional de Psihanaliză și Film „Ecranul și Divanul”. Programul include șase proiecții de film și un spectacol-lectură cu muzică și proiecții video, toate însoțite de discuții cu Irina-Margareta Nistor, directorul festivalului, și specialiști în domeniul psihanalizei: dr. Andrea Sabbadini (online de la Londra), Ilinca Bălaș, Oana Paveliuc, Andreea Chițu (online), Laura Manu (online din Italia), Matei Georgescu (online).

Deschiderea va fi marcată și de un moment surpriză de câteva minute în avanpremieră din filmul „Experimentul Pitești”, regizat de Victoria Baltag, unde Ion Caramitru a jucat ultimul rol într-un film. Tot de la actorul Ion Caramitru vine și genericul ediției de anul acesta O călătorie în viitorul din trecut/Future in the past.

Preț bilet filme: 15 lei

Preț bilet concert-lectură: 20 lei

Biletele pentru toate evenimentele pot fi achiziționate online, de pe https://cinemaiasi.ro/psy-iasi/ sau direct de la casieria Ateneului Național din Iași.