15 ani de PRIME Iași

Data de 14 decembrie 2021 marchează împlinirea celor 15 ani de PRIME Iași, asociația studenților la Relații Publice și Comunicare, singura de profil din regiunea Moldovei. De-a lungul celor 15 ani de activitate, organizația a contribuit la dezvoltarea profesională a peste 3000 de studenți din acest domeniu, prin intermediul celor 8 proiecte pe care le desfășoară anual.

Conceptul de anul acesta îmbină bulgărele de emoții, trăiri, sentimente, momente, proiecte și amintiri cu tot ce începe astăzi și care va prinde contur în viitor, pentru că „THE FUTURE IS HOT!”. Aniversarea cu numărul cincisprezece pregătește scânteia ce va aprinde flacăra viitorului promițător, viitor ce are în comun cu prezentul și trecutul, un singur lucru: sufletele albastre cărora PRIME Iași le-a fost și le va fi mereu!

Evenimentul se va desfășura atât fizic în data de 17 decembrie (cu respectarea normelor în vigoare), cât și online, începând cu ora 16:00.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături în cei 15 ani de activitate! Vă ținem aproape în continuare pe pagina de Facebook (PRIME Iași) și Instagram (prime.iasi).