Burse Fulbright pentru studenți (iulie-august 2022)

Comisia Fulbright Româno-Americană anunţă deschiderea competiţiei pentru bursele de vară în Statele Unite ale Americii în cadrul Programului Study of the U.S. Institutes (SUSIs) for Student Leaders from Europe cu tema Jurnalism și Media.

Bursa, cu o durata de 5 săptămâni (în intervalul iulie – august 2022), acoperă integral costurile programului în SUA: transport intern și internațional, cazare și întreținere, asigurare medicală oferită de Departamentul de Stat al SUA, alocație pentru cărți și participări în programele culturale organizate de partenerii din SUA.

Programul se adresează studenților cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani. Candidații trebuie să aibă cetățenie română, să fie înscriși la studii de licență (indiferent de domeniul de studiu, însă fără a se afla în an terminal de studiu), să fie buni cunoscători ai limbii engleze și să se deosebească prin realizări academice/extrașcolare.

Anunțul complet al programului, incluzând criteriile de eligibilitate și modalitatea de înscriere, este disponibil pe website-ul Comisiei Fulbright: 2022 Study of the U.S. Institutes for Student Leaders from Europe » Fulbright Romania.

Pentru informații suplimentare, candidații pot transmite un email la: office@fulbright.ro.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 10 ianuarie 2022.