Sesiune de informare privind vaccinarea împotriva COVID-19

Provoacă vaccinul infertilitate? De ce trebuie să ne vaccinăm? Dacă ne vaccinăm, îi infectăm pe ceilalți? Sunt tânăr, de ce ar trebui să mă vaccinez? Este COVID doar o simplă răceală?Acestea sunt doar câteva dintre întrebările sau curiozitățile care există în ultimul timp în spațiul public.

Din dorința de a facilita informarea corectă a populației, Societatea Academică din România lansează seria evenimentelor „Vaccinarea – între mituri și adevăr”. Dacă și tu ți-ai pus întrebările acestea sau, pur și simplu, vrei să afli mai multe despre vaccinarea împotriva COVID-19, te așteptăm la prima ediție a sesiunii noastre de informare, pe 18 octombrie (luni), începând cu ora 19.

Puteți participa la eveniment prin platforma Zoom sau urmărind, în direct, pe pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/events/261724995964977?ref=newsfeed). În ambele situații, aveți posibilitate de a adresa întrebări invitaților noștri.

Evenimentul se adresează studenților, elevilor, părinților, profesioniștilor din sănătate, precum și tuturor cetățenilor interesați să se informeze corect, din surse abilitate, cu privire la imunizarea prin vaccinare. Ne vor fi alături, pentru a răspunde întrebărilor dvs.:

– Dr. Irina Strâmbu, medic primar pneumolog (Institutul Național de Pneumoftiziologie “Marius Nasta“) și conf.univ. la Universitatea de Medicină „Carol Davila”;
– Dr. Gabriel Diaconu, director medical al centrului MindCare

Persoanele care doresc să participe prin platforma Zoom sunt rugate să completeze formularul atașat, link-ul de acces fiind transmis automat prin e-mail: https://us02web.zoom.us/…/tZIpd-GurTouGdUuTjR5S