Traininguri online gratuite oferite de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni

În perioada 18-28 Octombrie 2021, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri online menite să-ți deschidă drumul spre o carieră și să te ajute să te adaptezi mai bine la situațiile noi din viața ta de student.

Dă start dezvoltării tale alături de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni și pornește în aventura descoperii punctelor tale tari.

Definește-ți viitorul alături de noi!

Trainingurile online gratuite la care te poți înscrie în luna Octombrie 2021 sunt:

Public speaking (Luni, 18.10.2021, ora 14:00) – Dacă ai ceva de spus și nu ai destul curaj să te exprimi în public, însă dorești să faci asta într-un mod profesionist, motivând auditoriul să te asculte, dacă vrei să-ți antrenezi vocea și să afli despre importanța acesteia în comunicare, dacă dorești ca propria ta vorbire să fie un atu în dezvoltarea ta personală, acest training este pentru tine

Când să apelezi la psihologul universității? (Joi, 21.10.2021, ora 14:00) – Experiența studenției este una minunată, însă, inevitabil, presărată și cu dificultăți emoționale, educaționale sau profesionale. Este important să știi că există specialiști în cadrul universității care te pot ajuta. Prin intermediul acestui training vei afla cine sunt acești specialiști și când anume poți apela la serviciile lor. De asemenea, vei afla și în ce constă primul ajutor pentru sănătatea emoțională, a ta și a celor din jur

Cum să susții o prezentare de succes (Marți, 26.10.2021, ora 14:00) – În multe contexte ale vieții suntem puși în situația de a ne prezenta și de a prezenta ceva. Uneori reușim să susținem prezentarea aceasta natural, alteori, avem foarte multe emoții și nu știm cu ce să începem. În acest training vei învăța cum să structurezi o prezentare, cum să prezinți eficient și atractiv informațiile pe care urmează să le prezinți și mai ales, afli ce instrumente poți folosi pentru a te asigura că în orice moment vei obține rezultatele pe care ți le propui.

Ce înseamnă ”dezvoltare personală” (Miercuri, 27.10.2021, ora 14:00) – Auzim foarte des expresia ”dezvoltare personală”, dar ce se ascunde, de fapt, în spatele ei? Ce înseamnă să te dezvolți personal? În acest workshop vei primi informații despre ce tipuri de activități există și te ajută să le identifici pe cele care ți se potrivesc ție.

Strategiile de coping. Cum le putem folosi când întâmpinăm situații dificile? (Joi, 28.10.2021, ora 14:00) – Cu toții ne confruntăm cu experiențe negative sau neplăcute de viață și fiecare răspunde la ele în moduri diferite. Strategiile de coping reprezintă totalitatea eforturilor de control (conștient/inconștient) al stresului generat de o astfel de experiență. Copingul joacă un rol important în influențarea stării de bine psihologice și fizice a oamenilor, atunci când aceștia se confruntă cu evenimente de viață negative sau stresante. În cadrul acestei întâlniri vei putea afla care sunt cele mai importante strategii de coping cognitiv și comportamental pe care oamenii le folosesc, în general, în situațiile dificile, care sunt cele mai eficiente și, mai ales, care sunt strategiile care îți caracterizează personalitatea.

Înscrierile se fac AICI.

Trainingurile vor avea loc online. Datele de acces vor fi comunicate participanților prin e-mail.

Nu uita să dai Like, Love and Share și paginii noastre de Facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală.