Concert de jazz – Dirk Blümlein Terzett (DE)

Marți, 19 octombrie, la ora 19:00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitar“Mihai Eminescu” Iași, Centrul Cultural German Iași și Compania FapT – Fabrica de Ară și Producție Teatrală vă dau întâlnire din nou cu jazz-ul de calitate. Avem plăcerea de a revedea din nou pe scenă formația Dirk Blümlein Terzett din Germania, care lansează o invitație deschisă tuturor celor care cred în puterea muzicii de a apropia oameniiDirk Blümlein (bass), Andreas Francke (saxofon și clarinet) și Eckhard Stromer (tobe) promit un concert definit prin improvizație, sinergie muzicală și un echilibru perfect între jazz și funk, rock și blues.

DIRK BLÜMLEIN TERZETT este un trio inovator și original din jazz-ul european, condus de unul dintre cei mai căutaţi basişti germani, care se distinge prin lipsa instrumentului armonic în formula de trio. Dirk Blümlein (bass), Andreas Francke (saxofon și clarinet) și Eckhard Stromer (tobe), cântă împreună de peste 17 ani, timp în care și-au dezvoltat, prin experiența îndelungată, un stil foarte variat, între jazz, pop, jazz, funk, rock și blues. În compozițiile extrem de relaxante, trio-ul explorează noi posibilități muzicale, menținând melodia și groove-ul mereu pe primul plan.

 INFORMAȚII UTILE

 1. Intrarea la acest eveniment este gratuită;
 2. Conform reglementărilor în vigoare, sunt disponibile 160 de locuri;
 3. Accesul este permis doar în baza prezentării certificatului verde de către:
  – persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  – persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și este asigurată purtarea măștii de protecție.
 4. Accesul în sală se face în intervalul 18:30 -19:00 și doar în baza rezervării locului;
 5. Rezervarea locului se face completând următorul formular
  https://bit.ly/formular-rezervare
 6. La ora 19:00, locurile rezervate şi neocupate pînă atunci se vor pierde, fiind oferite doritorilor fără rezervări;
 7. Nu uitați că purtarea măștii este necesară pe toată durata evenimentului;
 8. Concertul se va desfășura într-un singur set de cca. 80 min.