Școala de vară Culturadata

Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală (INCFC) – https://www.culturadata.ro, aflat în subordinea Ministerului Culturii, organizează în perioada 28 iunie – 2 iulie, la BucureștiȘcoala de Vară Culturadata cu tema Managementul și marketingul proiectelor culturaledestinată studenților din anii I și II ai universităților cu profil umanist și artistic.

Prin programul de cinci zile dedicat întregului spectru de practici culturale, sunt aduși laolaltă studenții creativi, pasionați de management și marketing cultural, viitorii manageri culturali, mai aproape de chemarea lor. Formatul interactiv al Școlii de Vară le va permite studenților să descopere resursele și soluțiile pentru numeroasele provocări și oportunități existente în lumea culturală și artistică.

Participarea la acest program de formare este gratuită (cazarea și transportul participanților nu sunt incluse). Studenții interesați să participe vor trebui să trimită , în vederea unei selecții, o scurtă prezentare însoțită de o motivație, prin email la: comunicare@culturadata.roLa finalizarea cursurilor Școlii de Vară Culturadata, studenții vor primi un Certificat de participare, recunoscut la nivel național.

Descrierea detaliată și programul evenimentului le găsiți pe pagina web: https://www.culturadata.ro/scoala-de-vara-culturadata/.