Prime Iași organizează evenimentul „Business without limits”

Finalul primăverii aduce cu sine cea de-a XXV-a ediție a proiectului PR Tea de Iași, eveniment marca PRIME Iași. Luna mai își dorește mai multe evenimente pentru studenți curioși să afle informații despre domeniul business, iar PR Tea are menirea de a alimenta curiozitatea în cauză.

Cea de-a doua ediție din acest an poartă numele de „Business without limits” și aduce în prim plan toate substraturile unui domeniu ce se adaptează cu rapiditate schimbărilor. Pandemia a reprezentant un impediment greu de reprodus în cuvinte, iar incertitudinea de care a fost însoțită a dus la o adaptare forțată.

Ne îndreptăm cu pași mici, dar siguri, spre normalitate, motiv pentru care această ediție este presărată de noutăți. Evenimentul se va desfășura în data de 28 mai în format mixt, pe platforma Google Meet și pe melagurile colorate ale cafenelei Acaju. Începând cu ora 14:00, participanții și speaker-ul vor uita de limitele impuse de online și vor explora împreună toate fețele unui domeniu mai mult decât complex. Firul desfășurării va fi constituit dintr-o întâlnire în care specialistul va avea ocazia să împărtășească micile dificultăți întâmpinate în procesul de adaptare la un nou „normal”. Întrebările venite din partea participanților vor fi nelipsite, evenimentul desfășurându-se într-o manieră liberă, prietenoasă și lipsită de prejudecăți.

Pentru mai multe detalii, ne găsiți pe pagina noastră de Facebook (PR Tea de Iași) sau pe Instagram (@prteadeiasi).