PRIME Iași organizează proiectul ATELIERE

Se apropie cu pași repezi cea de-a XIII-a ediție a proiectului ATELIERE, marca PRIME Iași. Evenimentul are drept scop crearea unei oportunități prin intermediul căreia studenții din domeniul comunicării, marketingului și jurnalismului să interacționeze cu specialiști în domeniu. Proiectul este format din trei workshop-uri susținute de trei traineri.

Conceptul ediției a XIII-a este „Unlock your galaxy“, semnul care te îndeamnă să explorezi, să pășești dincolo de propria galaxie. Asta ne propunem și noi în cadrul proiectului ATELIERE, să înlăturăm blur-ul ce stă în calea studenților și să prindă curajul de a trece peste barierele ce îi țin pe loc. Universul e atât de mare și abia așteaptă să fie descoperit. Primii pași duc către workshop-urile noastre.

Evenimentul va avea loc în mediul online, pe Google Meet, în perioada 28-30 aprilie 2021, ora 12:00. Temele abordate în cadrul workshop-urilor vor fi: PR/Branding al cărui trainer este Codrina Apostol, Art Design susținut de Mădălina Mocanu și TikTok despre care vom afla mai multe de la Ana Petcu.

Mai multe informații puteți afla dacă ne urmăriți activitatea pe Facebook ( ATELIERE) și Instagram (@creionasu’).