Sesiune Internațională de Comunicări Științifice a Studenților la Universitatea Maritimă

În perioada 21-23 mai 2021, Universitatea Maritimă din Constanța organizează Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice a Studenților, în format virtual.

Domeniile de interes sunt:

1. Navigație și Transport Maritim și Fluvial;

2. Aspecte Economice și Juridice în Transporturi;

3. Inginerie Mecanică;

4. Ingineria și Protecția Mediului în Industrie;

5. Științe Fundamentale;

6. Științe Umaniste;

7. Inginerie Electrică;

8. Tehnologii și Sisteme de Telecomunicații.

Cei interesați trebuie să trimită până la data de 14 maiFormularul de înscriere” completat la adresa de e-mail: georgiana.buzu@cmu-edu.eu. Lucrarea finală în format Word va fi trimisă la aceeași adresă până la data de 19 mai 2021.

Conferința se va desfășura în format online, pe platforma UMC dedicată desfășurării evenimentelor științifice naționale și internaționale. Detaliile privind accesul pe platformă vor fi transmise fiecărui participant, împreună cu confirmarea înregistrării.

Lucrările vor fi redactate în limba engleză în format word (max. 6 pagini) şi prezentate în format Powerpoint. La finalul Sesiunii de Comunicări vom edita un CD cu ISSN cu lucrările studenților participanți.

Condițiile de redactare a lucrărilor pot fi consultate aici.

Dorim succes tuturor participanților!

Pentru informații suplimentare accesați site-ul Universității Maritime din Constanța sau scrieți la adresa de e-mail: georgiana.buzu@cmu-edu.eu

Date de contact organizatori:

Conf. univ. dr. ing. Nicoleta Acomi, Prodecan al Facultății de Navigație și Transport Naval (nicoleta.acomi@cmu-edu.eu)

Ș.l. univ. dr. ing. Mihaela Bărhălescu, Prodecan al Facultății de Electromecanică Navală (mihaela.barhalescu@cmu-edu.eu)

Georgiana Buzu (georgiana.buzu@cmu-edu.eu, tel: 0754065171).