Seria de evenimente „Hall of FameLab România” debutează

British Council deschide o noua serie de evenimente de promovare a înscrierilor în cele 10 selecții regionale care vor fi organizate pe parcursul următoarele 3 săptămâni în cadrul competiției FameLab 2021 din Romania.

Aceste evenimente se vor desfășura sub titlul „Hall of FameLab România” și vor avea în centru câțiva dintre câștigătorii finalelelor naționale și o parte dintre participanți care s-au remarcat în edițiile din anii trecuți ai competiție.

Seria „Hall of FameLab România” va debuta joi, 1 aprilie, de la ora 19:00 pe site-ul de Facebook al British Council cu o prezentare demonstrativă de știință tip FameLab susținută de campionul FameLab România din 2018, Lector univ. dr. Mihnea Ioan Nicolescu la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, care va dezvălui cum se poate câștiga publicul cu o prezentare de stiință în doar 3 minute. Evenimentul poate fi accesat aici.

Al doilea eveniment din această serie se intitulează „Tips and Tricks for Winning FameLab”, va fi realizat, tot prin Facebook, sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 12:00 de către Asociația BioMentorHub.

Evenimentul de promovare organizat de Asociația BioMentorHub va fi susținut de trei foste finaliste FameLab active în cadrul asociației (Diana Rotaru – doctorand în neuroimagistică la King’s College London, Mădălina Blaga studentă în anul V la Medicină la UMFȘT din Târgu Mureș și Ana Busuioc Cazanevscaia, doctorand la Facultatea de Științe și Mediu, specializarea Chimie la Universitatea „Dunărea de Jos”, Galați) și poate fi accesat aici.