Noi training-uri online pentru studenții UAIC, livrate de Conduent Romania

Cât de bine știi să lucrezi în echipă?

Învață să comunici eficient în echipa din care faci parte

Dacă și tu te întrebi ce ai putea face, astfel încât tu și coechipierii tăi să fiți pe aceeași lungime de undă și să duceți la capăt cu success proiectele, te invităm la cea de a doua întâlnire din seria Talk with Conduent România, un proiect de învățare și dialog adresat studenților și tinerilor profesioniști.

Pe 24 și 25 noiembrie, te invităm să iei parte la două traininguri despre comunicarea și colaborarea eficientă în echipă, indiferent dacă e vorba de o echipa de proiect la facultate, sau echipa de la locul de muncă. Te vom ajută să înțelegi mai bine cum să duci la capăt cu succes proiectele în echipă, cum să prioritizezi, dar și cum să delegi sarcinile în echipă și  să adopți o gândire care face posibilă performanța în echipă.

Training

Pe 24 noiembrie, în intervalul 16:20 – 17:30, ai ocazia să te întâlnești online cu Andreea Songhul Micnea și Iulia Tonu, pentru a afla cum putem asigura succesul muncii în echipă.

Andreea Songhul Micnea este în prezent manager la Conduent și va vorbi despre Arta delegării.

Iulia Tonu este Trainer în Programare Neurolingvistică, Master Practician de NLP, Time Line TherapyTM și Hipnoză, Antrenor de Performanță și Team Coach și va vorbi despre Echipa care a înconjurat Pământul.

Pentru a te înscrie, accesează următorul link:  https://tinyurl.com/y3hb6pce

Workshop

Pe 25 noiembrie, în intervalul 17:00 – 18:30, ai ocazia să te întâlnești online cu Iulia Tonu pentru un workshop în care vei afla cum putem să ne asigurăm că în echipele din care facem parte toată lumea trage în aceeași direcție.

Pentru a te înscrie, accesează următorul link: https://tinyurl.com/y4eoowrr