Elsevier România organizează o nouă serie de webinare live dedicate studenților

Știm că este o perioadă dificilă cu multe încercări pentru toată lumea așa că Elsevier România vine în întâmpinarea dumneavoastră cu o serie de webinare live care să vă ajute în activitățile și munca dumneavoastră.

1. ScienceDirect – jurnale și cărți la un click distanță 

  • Data: 05 mai 2020, ora 11:00
  • ScienceDirect este una dintre cele mai mari baze de date de literatură de specialitate care oferă acces integral la peste 2500 jurnale științifice și 33000 de cărți. În urma webinarului veți afla principalele funcționalități ale ScienceDirect precum: navigarea în această bază de date, la ce literatură de specialiate aveți acces, cum puteți descărca un articol sau o carte, cum vă puteți crea un cont etc. În contextul pandemiei actuale de COVID-19 au apărut funcționalități noi care vor fi prezentate.
  • Link: https://www.brighttalk.com/webcast/10439/403836

2. ScienceDirect – fii mereu la curent cu noutățile 

  • Data: 06 mai 2020, ora 11:00
  • În al 2-lea webinar ScienceDirect veți putea afla cum puteți fii mereu la curent cu ultimele noutăți în domeniul de interes și alte funcționalități interesante precum ScienceDirect Topics.
  • Linkhttps://www.brighttalk.com/webcast/10439/403838

Înscrierea la aceste webinare se realizează foarte ușor urmând link-urile de mai sus. Înscrierea pe platforma BrightTALK este gratuită. După susținerea live a webinar-ului veți primi automat link-ul cu înregistrarea.

Înregistrarea cu webinar-ul va putea fi vizualizată ulterior de către oricine dorește. În timpul webinar-ului live veți putea adresa foarte ușor întrebări prin intermediul platformei BrightTALK.
La final veți putea descărca un certificat de vizionare.
Aceste webinare se adresează studenților înscriși la programele de licență sau master, doctoranzilor, cercetătorilor, cadrelor didactice și bibliotecarilor din cadrul Universităților și Instituțiilor de Cercetare.
Nu uitați să urmăriți pagina de Facebook Elsevier Romania pentru a fi la curent cu ultimele noutăți: https://bit.ly/3aJReib

Leave a Reply

Your email address will not be published.