Întâlnește-te la ceai cu un profesionist

Dacă eşti un student sau pur și simplu ești interesat de evenimente de carieră, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni din cadrul UAIC, te invită Miercuri, 26 Februarie 2020, La ceai cu un profesionist!

Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfăşura în Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Proiectele derulate de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni din cadrul UAIC, în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul „La un ceai cu un profesionist” facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

Profesioniștii cu care vei sta la un ceai în cadrul acestei ediții sunt amintiți mai jos:

Cornel SCRIPCĂ – Director la Raiffeisen Bank (Iași)
Alexandra STROEA – Specialist Employer Branding la IULIUS
Florin CARDASIM – Software architect, trainer si Agile coach. Co-fondator Strongbytes.ai, Codecamp.ro, NDRConf.ai, TBNR.ac

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere pe care îl găsești dacă accesezi următorul link: bit.ly/formslaceai14

Partener identitate vizuală eveniment – Brandweb

Ne găsești și pe facebook/servicii.studentiUAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.