Traininguri gratuite pentru studenții UAIC în ianuarie 2019

În perioada 22-29 Ianuarie 2019, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri menite să-ți deschidă drumul către o carieră de succes.

Dă start carierei tale de succes alături de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni și pornește în aventura dezvoltării personale.

Definește-ți viitorul alături de noi!

Trainingurile gratuite la care te poți înscrie în luna Ianuarie 2019 sunt:

  • Managementul timpului – (Marți, 22.01.2019) – vei afla ce relație ai tu cu timpul, care sunt cele mai frecvente probleme legate de timp; ce tehnici putem aplica pentru a avea un management al timpului personal mai bun și cum să ai succes și să fii fericit.
  • Tehnologia pentru studenție – (Miercuri, 23.01.2019) – te ajută să afli cum poți să folosești anumite software-uri astfel încât să te organizezi mai bine, cum să comunici mai ușor cu grupa ta și cum să lucrezi colaborativ online.
  • Învață să înveți – (Marți, 29.01.2019) – afli cum poți să-ți organizezi mai bine activitatea de învățare astfel încât să fii mai productiv, eficient și cu rezultate remarcabile.

 

Mai multe detalii despre fiecare training în parte poți găsi AICI.
Înscrierile se fac la adresa: bit.ly/traininguriian2019

Trainingurile vor începe de la ora 10.00 și au loc în Căminul C5,
sala 501 (et.5) din Campusul „Titu Maiorescu” al UAIC.

Nu uita să dai LikeLove and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală: facebook.com/servicii.studentiUAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.