Afacerile de succes sunt dezvoltate în jurul pasiunii celor care le conduc. Gigi Fedeleș, bucătar de talie internațională și manager al Restaurantului Cavalerul Medieval, vine la Lecția de Management pentru a ne spune cum și-a transformat pasiunea pt cooking într-un business profitabil și cu bun gust. Dacă vrei să afli mai multe despre acest model de succes în domeniul HORECA, vino Joi, 01.11.2018, la ora 18, în amf. B1 (corp B), la Lecția de management – ediția a XV-a, un proiect de difuzare a opiniilor practicienilor către studenții de anul I, II, III și de la Master, interesați de domeniul Managementului. Timp de aproximativ 90 de minute, domnul Gigi Fedeleș, antreprenor cunoscut în domeniul HoReCa, cadru didactic asociat la Liceul Economic din Iași și la renumite Scoli de Bucătari din Israel și Palestina, Președintele A.C.E.E.A. (cea mai mare Asociație Gastronomică din Romania), va dialoga cu studenții despre îmbinarea managementului cu gastronomia.
Distribuie pe Facebook
Follow on Facebook
Add to Google+
Connect on Linked in
Subscribe by Email
Print This Post