Întâlnește-te la ceai cu un profesionist

Dacă eşti un student interesat de evenimente de carieră, Centrul de Informare Profesională, Orientare în Carieră și Plasament din cadrul Departamentului Servicii pentru Studenți și Absolvenți (DSSA din UAIC), te invită miercuri, 23 Mai 2018, La ceai cu un profesionist!

Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfăşura în Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Proiectele derulate de CIPO – parte a Departamentului Servicii pentru Studenți și Absolvenți din UAIC – în ultimii ani au scos în evidenţă atât nevoia studenţilor de a intra în contact cu specialişti din diferite domenii de activitate, de a le cunoaşte poveştile de succes, cât şi dorinţa foştilor studenţi ai Universităţii de a dărui din experienţa lor, într-un cadru mai puţin formal. Așadar, evenimentul „La un ceai cu un profesionist” facilitează întâlnirea studenților cu profesioniști din domeniile lor de studiu printr-o metodă specifică educației nonformale.

Profesioniștii cu care vei sta la un ceai în cadrul acestei ediții sunt amintiți mai jos, iar poveștile acestora vor apărea treptat zilele următoare și pot fi citite dacă accesezi linkurile:

Cezar ELISEI – Jurnalist, Director executiv, Editura Adenium
Ana BANDAS – Site Manager & Delivery Manager, Softvision
Ruxandra RAȚĂ– Manager, Twinkle Star
Dragoș COGEAN– Software Development Manager, Gemini CAD Systems
Andrei SUCILĂ – Applied Scientist, Machine Learning Scientist, Amazon Development Center Romania
Andrei COVĂSNIANU – Geograf la TQM Consulting, Administrator GeoUrbanIS și șef departament urbanism la Designo

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere pe care îl găsești AICI sau la sfârșitul fiecărei povești.

Ne găsești și pe facebook/DSSAdinUAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.