Hai în „Laboratorul de cariere” ca să n-ai restanță la angajare!

laboratorul de cariereSalut! Ce faci după cursuri?

Avem o propunere de nerefuzat! Vino în Laboratorul de cariere și antrenează-ți abilitățile pentru o super-carieră! Fă cunoștință cu potențialul tău, dezvoltă-te, iar la final obține un job pe măsura pasiunilor tale”

Știm că nu e întotdeauna ușor să treci de la statutul de student la cel de angajat și să te faci remarcat pe piața muncii, mai ales când n-ai prea multă experiență. Laboratorul de cariere este un proiect ce îmbină atelierele și resursele de dezvoltare profesională online cu cele față în față, care te susține în construirea carierei. Pe platforma Laboratoruldecariere.ro ai acces în mod gratuit la cursuri practce și multe alte informații utile pentru a obține locul de muncă dorit.

De ce să intri în Laborator?

Pentru că aici completezi teoria învățată în facultate cu inforamații practice, îți dezvolți competențele folositoare în carieră și vezi care-i treaba cu piața muncii! Resursele online sunt simplu de accesat și de parcurs, fiind bazate pe metode de educație nonformală 2.0. La asta se adaugă oameni faini, atmosferă pretenoasă, mentori dedicați și o mulțime de tips&tricks.

Ce găsești în laborator?

Eprubete cu angajabilitate, doze de curaj, pahare cu experiențe profesionale și multe alte poțiuni valoroase. Ți-am prgătit un mix îndrăzneț care îți va da super-puteri pentru a trece cu brio examenul carierei, iar metamorfoza din student în angajat sau antreprenor să fie cât mai ușoară:

  • 2 zile de ateiere față în față (în orașele București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara)
  • 2 webminarii cu profesioniști din companii și traineri experimentați din Școala de Valori
  • 2 zile de vizite în companii
  • Video-sesiuni online, informații, știri proaspete, oferte de internship și joburi etc.

În Laboratorul de cariere înveți nu pentru că „trebuie”, ci pentru că îți dorești. Pentru că vrei să devii mai bun și visezi la o profesie bazată pe pasiune, nu la un simplu job. Descoperi cine ești, ce talente și abilități ai, le crești și apoi îți construiești o carieră pe măsură. Înveți despre eficiență persoanală,  organziare și time management, realizarea unui CV, îți exersezi creativitatea și îți crești încrederea.

Proiectul Laboratoruldecariere.ro  este realizat de Școala de Valori – ONG dedicat dezvoltării tinerilor și BCR – cea mai mare bancă din România. Ne dorim să aducem împreună studenții, profii și companiile într-o comunitate deschisă, inovatoare, pentru ca educația și piața muncii să meargă mână-n mână.

Cum intri în Laborator? Nimic mai simplu!

Pasul 1: Creează-ți un cont pe platformă, aici: www.laboratoruldecariere.ro/studenti

Pasul 2: Dacă locuiești în București, Cluj-Napoca, Iași sau Timișoara, te așteptăm cu drag la atelierele de eschidere ca să ne cunoaștem live! Pe 9 mai în Timișoara, 10 mai în Cluj, 11 mai în Iași și 12 mai în București.

Nu ne crede pe cuvânt, hai să te convingi!

Vino cu entuziasm, pasiune pentru dezvoltare și conectează-te la resurse actuale pentru cariera ta!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.