Peste 200 de joburi disponibile pentru juniori in cadrul BPO & Finance Day din 21 Martie

bpo day1 Sâmbătă, pe 21 Martie 2015 are loc, în Iași, la Hotel Traian, BPO & Finance Day – eveniment din cadrul maratonului de internship-uri și joburi entry-level organizat de către hipo.ro. Acest eveniment, care reunește cei mai importanți angajatori din domenii precum cel financiar – bancar și BPO (Business Processes Outsourcing), le oferă tinerilor din Iași posibilitatea să se angajeze în această primăvară sau să își planifice debutul în carieră.

Cele peste 200 de oportunități de carieră puse la dispoziție de companiile participante, se adresează în exclusivitatea candidaților fără experiență (studenți, absolvenți) și tinerilor până în 2 ani experiență.

“Candidatii pe care îi căutăm, pentru poziția de Customer Service Advisor, trebuie să dețină competențe IT de bază și să vorbească limbă engleză sau limbă engleză  în combinație cu o altă limbă străină  (franceză, spaniolă, rusă, italiană, bulgară, germană ori portugheza). În anul ce urmează, estimăm aproximativ 100 de poziții entry level dedicate tinerilor ieșeni (..) În cadrul companiei, există programe de internship (HR, Front Desk Assistant, SAP), care le permit internilor să devină angajați Capgemini”œ – €“ Raluca Paduraru, HR Specialist, Capgemini Iași.

Cum arată candidatul ideal? Din centralizarea răspunsurilor pe care le-am primit a reieșit că angajatorii caută tineri cunoscători a cel puțin două limbi străine care să fie deschiși și aibe capacitatea de a acumula cunoștințe tehnice noi într-un interval scurt de timp. De asemenea, în mod specific, ținerii absolvenți de studii economice, sunt căutați de către angajatori.

Evenimentul este structurat pe mai multe activități și vine în sprijinul celor care își doresc  să facă primul pas în carieră, printr-o serie de conferințe și workshop-uri. Participanții la activități vor afla mai multe detalii despre stagiile și joburile deschise în cadrul companiilor prezente la eveniment, apoi vor putea interacționa direct cu angajatorii și vor putea cere informații despre procesul de selecție pentru anumite poziții dar și despre competențele specifice pentru fiecare job și cum se pot pregăti cât mai bine.

Printre companiile participante amintim: SCC Services, Capgemini Iași, GFK România, Deloitte România.

Pentru a participă la eveniment, trebuie să îți rezervi un loc în sală. De aceea, te invităm să îți actualizezi CV-ul și să te înscrii pe www.hipo.ro/internshipmarathon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.