Înscrie-te la Biblioteca Vie, Ediția a X-a!

Echipa CIPO te invită miercuri11 decembrie 2013,  la o întâlnire de tip Biblioteca Vie, pentru a ”citi” un profesionist. Sau mai mulți profesioniști. Pentru că această ediție este una aniversară, în care vor fi scoase din raft câteva dintre cele mai răsfoite cărți ale edițiilor anterioare. Evenimentul va începe la ora 17.00 și se va desfăşura la Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Biblioteca Vie este asemenea unei biblioteci obişnuite, din care cititorii interesaţi împrumută cărţi pentru o perioadă limitată de timp (30 minute), le citesc şi le returnează bibliotecarului, pentru a fi răsfoite de următorii cititori interesaţi. Sunt două diferenţe majore însă: cărţile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea.

“Cărţile” de la această ediţie sunt:

Alina Niculiță – Profesor psihopedagog, manager RE-MIND Center Iaşi, Centru educaţional pentru copii, trainer acreditat Mind Lab.

Ines Prodan–  Marketing freelancer.

Luminiţa Iacob – Profesor Universitar în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

Nicoleta Lupu – Doctor în Fizică, Director General al Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizică Tehnică – IFT Iași.

Oana Filip– Project Manager la Asociația Industrii Creative.

Raluca Aftene – Jurnalist TVR Iași.

Adrian Cantemir – Psihiatru și Psihoterapeut, Spitalul Clinic de Psihiatrie ”Socola” din  Iași și Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore  T. Popa” din Iași.

Cosmin Vaman – Redactor promovare la Departamentul de Marketing Educaţional al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Artist.

Daniel Buleu – Director de dezvoltare, Embarcadero Tehnologies.

Gabriel Curcudel aka Krumel – Specialist SEO şi SEM, Advert Point.

Vasile Sorohan– Director la Centrul de Excelență Iași, Inspector de specialitate la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, Profesor de chimie la Colegiul „Costache Negruzzi” Iaşi.

Pentru a participa la acest eveniment, te rugăm să completezi formularul de înscriere de pe pagina: https://cariera.uaic.ro/. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.