Re-Mind Center recruteaza!

Ești student la Facultatea de Litere? Studiezi limba engleză sau limba germană? Îți place să lucrezi cu copiii? Cauți o colaborare part- time care să îți permită continuarea studiilor dar să îți și genereze un venit?

Asociația Re-Mind Center te așteaptă în echipa de colaboratori. Noi îți oferim un mediu plăcut în care să desfășori activități de predare de limba engleză sau limba germană pentru copii.

Ce îți oferim noi?

O colaborarea avantajoasă, instruire în metoda folosită, posibilitatea extinderii colaborarii la program full-time, în funcție de rezultatele obținute.

Ce dorim de la tine?

Cunoștințe solide de limba engleză sau limba germană la nivel conversațional, dorița de a lucra cu copiii și disponibilitate pentru învățarea unei metode inovative în predare.

Nu solicităm experiență în predare dar ne dorim să lucrăm cu persoane care sunt interesate în dezvoltarea unei cariere în domeniu pedagogic.

Dacă dorești să devii membrul echipei noastre, așteptăm CV-ul tău și răspunsurile la mini-interviu, până pe data de 3 Decembrie la adresa rmindcenter@gmail.com, cu mentiunea limba engleza su limba germana.

Mini-interviu:

  1.   Descrieți 2 calități care vă recomandă pentru acestă oportunitate?
  2.   Care considerați că sunt cele mai mari provocări în lucrul cu copiii?
  3.   Vă doriți o carieră pedagogică?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.