Workshop: „Munca în mediul internațional și provocările sectorului logistic la nivel global”

DHL-logo

Joi, 17 octombrie 2013, la ora 16:00,  în sala de conferinţe „Ferdinand” (corp A), are loc un workshop cu tema “Munca in mediul international si provocarile sectorului logistic la nivel global”. În cadrul acestui workshop poți afla care sunt cele mai noi tendinţe şi oportunităţi din Industria de Expres şi Logistică din România, direct de la managementul DHL Express Romania – domnul Daniel Kearvell – Director General şi doamna Elena Sumanaru – Director National de Vânzări.

Educatia tinerilor reprezintă una dintre principalele preocupări ale grupului DHL , ca parte a programului GoTeach prin intermediul căruia sunt sprijinite initiațivele care favorizează educația și îi ajută pe tineri să-și perfecționeze abilitățile și să-și desăvârșească dezvoltarea personală într-un cadru de învățare performant.

DHL este prezent în peste 220 de ţări şi teritorii din toată lumea, fiind compania cu cea mai largă răspândire internaţională. Cu o forţă de muncă ce depăşeşte 285.000 de angajaţi, noi oferim soluţii pentru un număr aproape infinit de necesităţi logistice. În România, DHL are o experiență de peste 20 de ani pe piață, 450 de angajați, operează cu 3 aeronave, deține o flotă de peste 200 de mașini și oferă o acoperire de 100% la nivel național, prin cele 42 de locații proprii, aflate în cele mai importante orașe de pe întreg teritoriul țării.

Leave a Reply

Your email address will not be published.