PRbeta revine la Iași

Afis Iasi 2013

În perioada 4 – 9 noiembrie, PRbeta organizează, la Iași, workshop-uri de comunicare online pentru studenții care doresc să își găsească un loc de muncă în acest domeniu. Pe lângă training-urile susținute de specialiști în comunicare online, organizatorii oferă studenților posibilitatea de a face internship la câteva dintre cele mai îndrăgite companii din oraș.

Workshop-urile PRbeta își propun să ajute studenții să facă primii pași în comunicarea online, oferindu-le posibilitatea de a învăța de la specialiști în comunicare și de a pune în practică cunoștințele dobândite în cadrul unor companii care își desfășoară activitatea în cele mai mari orașe ale țării.

„Trainerii care vor conduce sesiunile de workshop sunt specialişti în domeniu, cu ani de experienţă în spate, care sunt gata să înveţe practic studenţii cum să ducă la îndeplinire cerinţele unui job din online. Dintre profesori îi menţionăm pe: Ștefan Stroe, Managing Director la Incandescent Marketing, Alexandru Negrea, Head of Facebook Department la Spada, Monica Jitariuc, Managing Director la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Alexandru Ciucă, Managing Partner la Superior Media, și Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare”, menționează Oltea Zambori, co-fondator PRbeta.

Studenții și masteranzii care doresc să participe la workshop se pot înscrie pe site-ul PRbeta sau pot trimite un CV și o scrisoare de intenție la contact@prbeta.ro, în perioada 15 octombrie – 31 octombrie 2013. Procesul de selecție include și un interviu telefonic cu fiecare student care se înscrie la workshop-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.