Startup Weekend Iaşi

Examene. Cursuri. Colegi. Cafeau din sesiune. Antreprenoriat? În loc de semnul întrebării, pune un plus carierei  tale. Iată cum: în noiembrie, la  Iaşi ajunge unul dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate oamenilor cu idei bune, care vor să schimbe lumea, direcţia sau ierarhia. Vino şi tu!

Startup Weekend Iaşi durează 54 de ore şi promite că lansează afaceri şi produse cu viaţă lungă. Dacă ţi se pare greu, vor fi acolo mentori şi speakeri care îţi vor clarifica neînţelegerile. Tu vii şi afli cum este să lucrezi la propria ta afacere.

Peste tot în lume, evenimentul arată aşa: vineri seara, participanţii prezintă ideile pe care ar dori să le transforme într-un nou business. Au la dispoziţie 60 de secunde. (Nu e obligatoriu să prezinţi o idee pentru a participa la Startup Weekend Iaşi.). După prezentare, participanţii aleg cele mai bune idei şi stabilesc echipele. Tocmai din acest motiv ne plac oamenii cu formări diferite: IT-işti, studenţi la marketing, dezvoltatori de software, designeri sau indivizi pasionaţi de antreprenoriat. Fiecare îşi va găsi locul potrivit în echipe. Vom lucra împreună pentru a aduce pe piaţă noi business-uri. Până duminică seara. Atunci juriul va alege echipele câştigătoare. Fie că vei urca pe podium sau nu, Startup Weekend Iaşi te va forma în aceste 54 de ore pentru ca tu să îţi dezvolţi afacerea, indiferent de vârsta pe care o ai. Alături de alţi antreprenori, tineri sau maturi, vei face share de idei bune şi succes.

Intră pe http://iasi.startupweekend.org/ şi anuntă-ne că vii alături de noi în weekendul 1-3 noiembrie 2013. Numărătoarea inversă a început: Acţiune! Antreprenoriat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.