Traininguri gratuite de Public Speaking

Se spune despre creierul uman că “… începe să lucreze în momentul nașterii și se oprește în momentul în care ne ridicăm în picioare să vorbim în fața unui public!“ iar pentru a evita acest lucru este important să căpătăm cunoștințele și abilitățile necesare pentru a continua să gândim chiar și atunci când trebuie să vorbim în public sau când avem un proiect de prezentat în fața colegilor.

Astfel, dacă îți tremură picioarele în timpul unui discurs și nu îți mai aduci aminte ce trebuia să spui, dacă gesticulezi excesiv cu mânile și tinzi să te uiți mai mult în pâmânt decât la audiență sau dacă vrei să exersezi ceea ce știi deja despre vorbitul în public, te așteptăm să petrecem împreună opt ore de voie bună, practică și creativitate.

Cum mă ajută acest training:

  •  Voi ști cum să îmi pregătesc și structurez eficient discursul pentru a avea impact asupra audienței;
  • Voi putea indentifica sursele fricii de vorbit în public și voi ști tehnici de gestionare a emoțiilor;
  • Voi cunoaște tehnici verbale, paraverbale si nonverbale ce sunt recomandate a fi folosite într-o prezentare;
  • Voi ști cum să îmi pregătesc suportul vizual pentru discurs;
  • Îmi voi perfecționa abilitățile de vorbit în public prin susținerea unor discursuri;
  • Tips & Tricks în Public Speaking.

Te poti inscrie la unul din cele doua traininguri organizate pe această tematică: primul va avea loc pe 12 mai între orele 10-18 şi cel de-al doilea va avea loc pe 19 mai între 10-18.

Înscrierea se face completând  formularul de aici.

Trainingul de public speaking reprezintă una din activităţile proiectului “Tineri angajabili”, proiect finanţat de Comisia Europeană, prin programul Tineret în Acţiune, Acţiunea 1.2 Iniţiative ale Tinerilor. Mai multe detalii legate de programul Tineret în Acţiune găsiţi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.