Training gratuit de managementul timpului sau cum sa iti faci timpul aliat

Daca esti mereu in intarziere sau ajungi mult prea devreme la intalniri, daca niciodata nu stii cu ce sa incepi din lista de lucruri pe care le ai de facut, daca ti-ai dori sa ai mai mult timp pentru tine sau pentru activitatile care te fac sa te simti bine, atunci Asociatia VOICE  te invita la trainingul de managementul timpului.

Un training in care inveti cum sa identifici “hotii de timp”, cum sa iti prioritizezi activitatile, cum sa iti eliberezi agenda de activitatile “inutile” si cum sa faci ca cele 24 de ore dintr-o zi sa iti fie suficiente pentru a-ti face timpul un aliat.

Trainingul este deschis persoanelor cu varste intre 18-25 de ani, cu domiciliul stabil sau viza de flotant in Iasi, neangajati, aflati in cautarea unui loc de munca. Activitatea se va desfasura pe parcursul a 8 ore, in datele de 28-29 aprilie, intre orele 10-14. Prezenta este obligatorie pe toata perioada activitatii.

Inscrierea se face completand  formularul de aici.

Trainingul de managementul timpului reprezinta una din activitatile proiectului “Tineri angajabili” proiect finantat de Comisia Europeana, prin programul Tineret in Actiune, Actiunea 1.2 Initiative ale Tinerilor. Mai multe detalii legate de programul Tineret in Actiune gasiti aici.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.