Studenţii informaticieni sunt învăţaţi să dezvolte aplicaţii Web

Sâmbătă, 23 martie, studenţii de la Facultatea de Informatică sunt invitaţi la Firefox OS App Day – un eveniment la care vor învăţa să proiecteze şi să dezvolte aplicaţii Web pe platforma Firefox OS — sistem de operare open source destinat Web-ului mobil.

„Dacă ești designer sau dezvoltator Web, te vei simți ca la tine acasă programând aplicații în HTML5, JavaScript și CSS pentru sistemul de operare Firefox. Te vom ajuta cu tot ceea ce vei mai avea nevoie, incluzând cum să accesezi API-uri Web mobile și cum să utilizezi simulatorul sistemului de operare Firefox OS în cadrul browser-ului pentru a vizualiza și testa aplicațiile tale mobile.

Acest eveniment nu este o competiție, ci o oportunitate pentru a începe să creezi aplicații mobile pentru piața Firefox și pentru sosirea telefonului cu sistemul de operare Firefox. Este, de asemenea, o oportunitate minunată pentru a dezvălui proiectul tău unei audiențe formată din colegi, lideri din domeniu și inovatori”, se precizează pe site-ul http://firefoxosappdayiasi.eventbrite.com/

 Programul evenimentului, precum şi cerinţele de participare sunt disponibile pe site-ul evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.