Educaţie fără graniţe, în cadrul RIUF 2013

Romanian International University Fair (RIUF) este cel mai mare târg de universităţi din România şi din Estul Europei. Acesta oferă tinerilor posibilitatea de a studia în străinătate sau în cadrul instituţiilor de învăţământ superioare din ţară. Printre universităţile participante la cea de-a 12-a ediţie se numără: Princeton University, Massachusetts Institute of Technology, Paris Sorbonne University, University of Worcester şi Diplomatic Academy of Vienna. Lista completă poate fi accesată la acest link: http://riuf.ro/index.php?page=for_visitors_list.

În Iaşi, evenimentul va avea loc pe data de 21 martie 2013, la Hotel Unirea, între orele 10.00-18.00. Tot atunci, elevii şi studenţii din zona Moldovei vor avea ocazia să participe la Ziua Porţilor Deschise, pentru a vizita săli de curs, laboratoare şi pentru a putea discuta cu studenţi şi profesori ai universităţilor ieşene.

Dacă doreşti să participi la târgul de universităţi și la workshop-urile dedicate studiului în străinătate, este necesar să te înscrii pe website-ul: www.riuf.ro.

attachment

Leave a Reply

Your email address will not be published.