Masterat la școala vieții

Construit in spiritul obiectivelor si caracteristicilor educatiei non-formale si informale si ale invatarii experientiale, proiectul “Masterat la soala vietii” consta in :

– distribuirea unei carti de educatie informala si dezvoltare personala;

– organizarea unor cursuri de educatie non-formala si a unor ateliere-scoala pentru invatare experientiala.

Grupul tinta al proiectului  il constituie mamele care isi cresc copiii singure, absolvente de studii superioare sau studente, in situatii financiare dificile (aflate in evidentele Directiei de Asistenta Comunitara, A.J.O.F.M., salariate in unitati bugetare etc). Proiectul are drept beneficiari indirecti copiii acestor persoane cu un statut economic si social fragil.

 

Prin scopul si obiectivele proiectului urmarim imbunatatirea sanatatii emotionale, psihice si fizice a persoanelor din grupul-tinta. Sint vizate consolidarea increderii in sine;  regasirea echilibrului interior; eliminarea dependentelor; adoptarea unui stil de viata sanatos.

In cadrul proiectului se vor realiza urmatoarele activitati:

MODULUL I: distribuirea volumului motivational, de cunoastere, autocunoastere si spiritualitate “Calatoria fericirii”

–  Perioada: 28 nov. – 18 dec. 2012

MODULUL II: seminarii si prelegeri de dezvoltare personala, sustinute de traineri voluntari din domeniile: self-help, coaching, psihologie, nutritie, terapii naturiste, medicina, spiritualitate etc.

–  Primul seminar: 19 decembrie 2012

Participarea este gratuita si benevola si se face in baza inscrierii prealabile, pentru fiecare sesiune in parte.

 

 

Finantat prin sponsorizare si donatii, proiectul “Masterat la Scoala Vietii” constituie parte a campaniei Asociatiei Vero, de prevenire si combatere a efectelor experientei abandonului, separarii si/sau divortului asupra copiilor implicati.

Proiectul este implementat exclusiv prin voluntariat.

 

Scopul Asociatiei VERO (Virste Extreme Ramase Omise) este de a desfasura o activitate de interes comunitar si utilitate publica pentru sprijinirea si dezvoltarea armonioasa a persoanelor pentru diferite sectoare de activitate umana, a imbunatatirii pregatirii acestora pentru viata, a implementarii si dezvoltarii unei noi atitudini fata de cerintele si ofertele noii societati romanesti. Populatia tinta o constituie copiii, persoanele iesite la pensie si persoanele cu un statut social dificil.

 

Detalii si inscrieri:

Coordonator proiect: Cristina Docan

Telefon: 0729.941323

E-mail: asociatia.vero@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.