Conferința „Break the barriers, enjoy the world!”

AIESEC Iași organizează conferința „Break the barriers, enjoy the world!”, ce are ca scop informarea studenților cu privire la două oportunități internaționale: AIESEC  Exchange Programme și Life Learning Programme ERASMUS. Conferința va avea loc  luni, 12 noiembrie, la ora 19:00 în Sala Ferdinand.

Prima parte a conferinței este dedicată internshipurilor oferite de AIESEC și îl va avea ca invitat pe Mihai Zamfir, vicepreședintele departamentului Outgoing Exchange, care va oferi informații despre condițiile de eligibilitate, perioada de înscriere și țările partenere. De asemenea, 3 membri  vor împărtăși experienșa acumulată de ei în Egipt și China.

În a doua parte a evenimentului, Dana Daia de la Departamentul de Relații Internaționale a Universității va vorbi despre condițiile ce trebuiesc îndeplinite pentru a beneficia de o bursă Erasmus.  De asemenea, studenți din Brazilia, Tunisia și Spania vor împărtăși experiența lor de studenți în România și motivele pentru care au ales țara noastră.

La final, printr-o sesiune de întrebări și discuții libere din partea publicului, puteți afla informațiile care v-au stârnit interesul.

În 2006 AIESEC Iaşi s-a clasat pe locul 4 in topul global, pentru cel mai bun comitet local care a realizat stagii de practica internationale (Programul EXCHANGE), iar în 2008 AIESEC Iaşi a câştigat premiul PRAIS pentru cea mai bună echipă de PR din AIESEC Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.