Online Career Day 2012

Oameni din Online organizează pe 23 mai 2012 la Sala de Spectacole a Ateneului Tătărași, Online Career Day 2012, dedicat tuturor pasionaților de online, de dezvoltare personală și de dezvoltarea carierei și mai ales de lucruri concrete și relatări adevărate despre cum au reușit profesioniștii de astăzi să aibă succes și să facă bani în online.

Şase profesionişti ne vor împărtăşi din pasiunea lor pentru dezvoltare personline, din realizările și experienţa lor, despre ce contează cu adevărat când vine vorba de succes, despre cum se întrepătrund online-ul şi offline-ul, despre beneficiile şi dezavantajele aduse de un job în online, despre strategii de marketing, despre cum putem realiza un CV câștigător și obstacolele din calea obținerii unui job, despre branding-ul personal și cum putem utiliza social media pentru dezvoltarea carierei.

Spre final vom afla cum se iau cele mai importante decizii în carieră și pe ce trebuie să ne bazăm cand luăm decizii importante în carieră, de ce nimic din ce ni se întâmplă la job nu este întâmplător – nici măcar șeful dificil pe care l-am atras în viața noastră. Foarte important, vom descoperi și de ce nimic nu este întâmplător în carieră și cum ne arată viața ceea ce trebuie să știm. Și nu în ultimul rând vom afla care sunt lucrurile esențiale pentru a avea o carieră de succes.

Progresul în online ne-a făcut pe noi, cei din Clubul Oameni din Online să ne dorim alături de alți profesioniști din domeniu să organizăm a șasea ediție a Online Career Day pentru a împărtăși cât mai mult din ceea ce știm și mai ales cum am învățat aceste lucruri. Anul acesta vom insista foarte mult pe partea de dezvoltare personală deoarece înainte de a ne dori să avem o carieră de succes trebuie să fim pregătiți pentru asta și să știm cum putem atrage succesul în viața noastra și mai ales ce avem nevoie pentru ca să putem face ca lucrurile să se întâmple. Garantez că anul acesta toți participanții vor avea parte de revelații personale care le vor influența de acum încolo drumul în carieră declară Cristi Lucan, Event Managerul Online Career Day.

Evenimentul este una dintre oportunitățile rare pentru Iași prin care toți pasionații de online, de dezvoltarea carieriei și dezvoltare personală se pot întâlni și discuta cu profesioniștii care sunt oarecum veteranii industriei și au reușit în domeniul lor și de asemenea este o ocazie deosebită de a stabili contacte și colaborări.

Participarea la eveniment se face pe baza unei invitații gratuite, obținută în urma înscrierii pe site-ul evenimentului http://www.careerday.ro/inscriere/ și foarte important, având în vedere că la ediția anterioară a fost un numar aproape dublu de înscrieri față de numarul de locuri disponibile vă recomandăm să vă asigurați locul în sală chiar acum.

Clubul Oameni din Online este o comunitate locală de profesioniști înfiintata la Iași în mai 2008, bazată pe schimbul de informații, experiențe, networking și implicată activ în creșterea și educarea mediului online românesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.