AEGEE dă startul înscrierilor la școala de vară

AEGEE-Iaşi a dat startul aplicațiilor pentru a te înscrie la o şcoală de vară. Sunt 82 de posibile destinații, pe întreg continentul European.

Summer University este un eveniment ce se desfăşoară în timpul verii pe o perioadă ce poate varia de la 1 la 4 săptămâni în oraşele în care AEGEE este prezent. Ai şansa de a înţelege şi explora dimensiunea multiculturală a continentului European, trecând de graniţe, într-un mediu creativ şi deschis. Anual 20 până la 50 de tineri din Europa aleg să se întâlnească în acest mod.ProiectulSummerUniversity a fost înfiinţat în anul 1988 cu scopul de a promova  integrarea europeană. De atunci, el a fost reluat cu succes şi continuat mulţumită implicării active  a multor antene AEGEE.

AEGEE oferă 4 tipuri de Summer Universities:

  • Summer Courses – pentru a-ţi pune la punct cunoştinţele din diverse domenii.
  • Travelling – pentru a descoperi lumi noi şi nebănuite ca în poveştile copilăriei pe care sigur nu le-ai uitat.
  • Language Courses și Language Courses Plus – fiindcă vrei să îţi încânţi prietenii cu ceea ce ai învăţat.

Summer University îţi oferă posibilitatea de a desfăşura activităţi la nivel academic sau activităţi multiculturale precum ore de limbi străine sau cursuri cu diferite tematici.  Te poți familiariza cu istoria Spaniei, cultura Finlandei sau mitologia grecească, poţi participa la un curs de fotografie sau să faci drumeţii în munţi, scufundări etc.

Mai multe informații găsiți pe site-ul Summer University, pe blogul AEGEE sau la adresa de e-mail su.outgoing@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.