Student la Biologie, Fizică, Chimie? Înscrie-te la Biblioteca Vie!

Dacă ești student la Biologie, Chimie, Fizică sau ești interesat de evenimente de carieră, Echipa CIPO te invită miercuri, 28 martie, la ora 17.00 la o întâlnire de tip Biblioteca vie să ”citești” un profesionist. Evenimentul se va desfășura la Librăria Orest Tafrali, situată în Corpul A al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Cărţile de la această ediţie sunt profesionişti din domeniile Biologie, Chimie şi Fizică:

Alexandru Cecal – Profesor Doctor Em. în cadrul Facultăţii de Chimie, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Diana Mihaela Găşpărel – Comisar regional Garda Naţională de Mediu – Comisariatul Regional Suceava.

Diamanda Toni Leahu – Profesor Fizică, Şcoala „George Călinescu” Iași, formator naţional de profesori, formator naţional pentru gândire critică, profesor metodist la Casa Corpului  Didactic „Spiru Haret” Iași, pensionară (2011).

Nicoleta Lupu – Doctor în Fizică, Director General al Instititului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizică Tehnică – IFT Iași.

Georgeta Mihăilă – Pensionar, profesor asociat la Școala Postliceală „Grigore Ghica Vodă”.

Gheorghe Mustață – Prof. univ. dr. în cadrul Facultății de Biologie

Octavian Rusu – Şeful Departamentului de Comunicaţii Digitale, Director RoEduNet Iaşi Branch, Lector Catedra de Electricitate şi Fizică Electronică din cadrul Facultăţii de Fizică, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Vasile Sorohan – profesor de chimie la Colegiul „Costache Negruzzi” Iaşi, inspector de specialitate la Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

 

 

 

Poţi afla mai multe despre “cărţi” de aici: https://cariera.uaic.ro/2012/03/21/cunoaste-mai-bine-povestea-cartilor-de-la-biblioteca-vie-editia-a-iii-a/

Pentru a-ți asigura un loc este necesară înscrierea prin intermediul formularului de mai jos. În urma înscrierilor, echipa CIPO va realiza o selecţie a participanţilor şi un program de împrumut care îţi va fi comunicat pe email în timp util (cel mai târziu marţi, 27.03). De aceea, te rugăm să completezi cu atenţie formularul de înscriere de mai jos şi la final nu uita să apeşi pe butonul “Submit”.

Dacă ai întrebări, ne poți contacta trimițând un email la adresa cipo@uaic.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.