Zilele Educaţiei Nonformale la Iaşi

“Zilele Educației Nonformale”  își propune să le ofere tinerilor oportunitatea de a pune în practică ceea ce învață la cursuri, reunind specialiști în antreprenoriat, angajatori, traineri profesioniști și reprezentanți ai ONG-urilor.

Evenimentul aduce sesiuni și workshopuri gratuite ce se vor desfășura în perioada 15 – 18 noiembrie la Casa de Cultură a Studenților și la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în sala Ferdinand și în Sala Senatului.

Înscrierile au loc pe www.zenf.ro pentru fiecare sesiune în parte, participarea fiind liberă indiferent de înscriere. Organizatorii recomandă înscrierea online pentru a vă fi asigurat locul în cadrul sesiunilor cu număr maxim de participanți.

Link Education and Practice promite surprize pe pracurs: vânatoare de comori, flashmob, bibliotecă vie și o petrecere de final.

Proiectul se desfășoară în Iași cu ajutorul Centrului de Informare Profesională, Orientare în Carieră și Plasament (CIPO) și a Casei de Cultură a Studenților.

Link Education and Practice anunță publicarea unui Ghid de Angajabilitate în ianuarie 2012, Ghid care va reuni experiențele ZENf din cele patru centre universitare din țară, unde a avut loc evenimentul: București, Cluj – Napoca, Timișoara și Iași.

Mai multe detalii pot fi găsiți pe site-ul oficial al evenimentului, www.zenf.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.