ESN recrutează

Joi, 6 octombrie organizaţia ESN Iaşi (Erasmus Student Network Iaşi) recrutează noi membri!

Evenimentul se va desfăşura în sala “Mihail Kogălniceanu” din corpul A al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi şi va începe la ora 20.00.

Scopul acestui eveniment este recrutarea de noi membri din rândul studenţilor care au beneficiat deja de o bursă Erasmus în străinătate sau doresc pe viitor să beneficieze de un astfel de program de studii.

 

Obiectivele evenimentului sunt :

  • Stimularea studenţilor spre activităţile de voluntariat
  • Integrarea studenţilor străini veniţi prin programul Erasmus în mediul social şi cultural ieşean
  • Stimularea schimbului intercultural
  • Implicarea voluntarilor în activităţi create special pentru studenţii Erasmus
  • Socializare şi crearea de strategii inovative

Misiunea ESN este reprezentarea studenţilor internaţionali și integrarea lor în spaţiul socio- cultural românesc. Printre activităţile desfăşurate pe parcursul anului trecut putem menţiona “City Tour”, eveniment care le-a permis studenţilor Erasmus să se familiarizeze cu oraşul Iaşi, eveniment  sprijin de TVR Iaşi, “Welcome Party” – petrecere de bun-venit în care studenţii străini au avut ocazia să socializeze atât cu voluntarii ESN cât şi cu ceilalţi colegi şi “Movie Nights” – seri de film în care studenţii Erasmus au avut ocazia să vizioneze producţii româneşti și Social Erasmus, eveniment menit să aducă un zâmbet copiilor din spitale şi orfelinate, dar şi în activităţi de ecologizare.

Contact: E-mail:   recrutari.esn.iasi@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.