Lansarea oficială a Școlii de Ghizi ATGR, Asociația Turistică Ghizii României

ATGR, Asociația Turistică Ghizii României, are plăcerea de a anunța începerea Școlii de Ghizi, un proiect dedicat formării profesionale a ghizilor de turism din România.

În data de 17 octombrie 2024 va avea loc deschiderea  Școlii de ghizi ATGR Iași, ediția a 8-a, în Sala Festivă din cadrul Casei de Oaspeți Sf. Nicolae din Iași – la orele 18.00, iar evenimentul va cuprinde, următoarele:

*Prezentarea structurii și a modulelor cursului

*”Ce înseamnă cu adevărat această școală?”

*Sesiune de întrebări și răspunsuri cu trainerii școlii

La acest eveniment vor fi prezenți și ghizi de turism în activitate, care vor împărtăși cu publicul momente inedite ale experienței lor în acest domeniu.

Cursurile organizate de ATGR (Asociația Turistica Ghizii României) se adresează în mod special studenților pasionați de turism și de călătorii. În urma cursurilor, absolvenții pot obține atestatul de ghid local și pot activa ca ghizi de turism în România sau într-o agenție de turism. Cursul de calificare ghid local (autorizat ANC), se va  desfășura în perioada octombrie 2024 – mai 2025, iar înscrierile vor avea loc până la finalul lunii octombrie. Formatorii, respectiv instructorii Școlii de ghizi, sunt persoane care activează în domeniul turismului.

Pentru înscrieri la cursul de calificare ghid local, candidații ne pot contacta la adresa de email iasi@ghiziiromaniei.ro sau la sediul Agenției de turism Old Line Travel de pe bvd. Ștefan cel Mare, nr 8 (lângă Galeriile Comerciale).

Persoană de contact – Coordonator Asociația Turistică Ghizii României Iași, Victoria Bejan, tel. 0748.296.025.