Festivalul Internațional STEAM Azerbaidjan

În perioada 24-25 octombrie 2024 va avea loc la Baku Expo Center, Festivalul Internațional STEAM Azerbaidjan organizat cu sprijinul Ministerului Științei și Educației din Republica Azerbaidjan. Pentru a evidenția subiecte privind educația climatică, Azerbaidjanul va dedica festivalul problemelor schimbărilor climatice, mediul și energiei.

Scopul festivalului este de a promova educația bazată pe STEAM, de a dezvolta competențele secolului 21 în rândul studenților și de a identifica studenții creativi, precum și de a încuraja dezvoltarea de soluții și proiecte inovatoare pentru utilizarea eficientă a resurselor de apă și a surselor alternative de energie și sănătatea mediului prin aplicarea abordării bazate pe STEAM.

Studenții tuturor universităților sunt invitați să participe sub formă de echipe la diferite categorii ale competițiilor desfășurate în cadrul festivalului.

Informații detaliate privind înregistrarea și participarea la acest eveniment pot fi găsite pe pagina oficială a evenimentului aici.