Forumul Studenților Români de Pretutindeni

Echipa FSRP vă invită să participați la Forumul Studenților Români de Pretutindeni, proiect de mare amploare care se va desfășura la București, în perioada 28 august – 4 septembrie 2024. Acest eveniment reunește studenți români din țară și din străinătate pentru a discuta teme de importanță majoră atât pentru societatea românească, cât și pentru generația tânără.

Forumul Studenților Români de Pretutindeni are drept scop principal transformarea ideilor și idealurilor studenților în proiecte concrete care să contribuie la dezvoltarea României. Prin influența pe care asociațiile organizatoare o au în societatea civilă, propunerile finale ale acestui forum vor alcătui o Rezoluție ce va fi înaintată ministerelor din Guvern și autorităților române.

Participarea la Forum este gratuită și include cazare pe toată durata evenimentului (27 august – ziua de cazare și 5 septembrie – ziua de decazare). Este o oportunitate unică de a interacționa cu alți studenți, de a vă exprima ideile și de a contribui la dezvoltarea comunității noastre.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina oficială https://fsrp.ro/.