Workshop online gratuit pentru elevi: „Vreau să fiu student! Ce facultate mi se potrivește?”

Serviciul pentru Studenți și Absovenți din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași invită elevii la un workshop online gratuit pentru a-i ajuta să aleagă facultatea care li potrivește cel mai bine. Workshopul „Vreau să fiu student! Ce facultate mi se potrivește?” va avea loc pe 17 și 24 iunie, începând cu ora 16.00.

Link-urile pentru conectare:

Workshopul „Vreau să fiu student! Ce facultate mi se potrivește?” își propune să ajute elevii să se cunoască mai bine, să se informeze asupra ofertei de educație, să înțeleagă care sunt pașii pentru a lua cea mai bună decizie și să facă o alegere potrivită pentru viitor.

Activitatea face parte din proiectul „Acces spre succes în educația universitară (AccED)”, finanțat prin Fondul de Dezvoltare Instituțională, în cadrul Domeniului 1 – Creșterea echității sociale, în vederea incluziunii sociale și sporirea accesului la învățământul superior. Proiectele din acest domeniu, precum AccEd, sprijină atât elevii de liceu, în vederea continuării studiilor și pregătirii pentru admiterea în învățământul superior, cât și studenții, în vederea integrării lor socio-educaționale și adaptării la viața studențească, accentul fiind pus pe tinerii care provin din medii defavorizate.