Studenții UAIC interesați de branding au participat la workshop-ul „Design de identitate de brand pentru startup-ul tău”

Vineri, 21 octombrie 2022, a avut loc workshop-ul intitulat „Design de identitate de brand pentru startup-ul tău”, alături de invitatul Adrian Mironescu. Acesta s-a derulat între orele 14:00 și 18:00 în sala B618 – Creative Business Lab – din corpul B al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC).

Studenții participanți au învățat de la invitatul Adrian Mironescu, specialist în identitate de brand, alături de Lect. Univ. Dr. Patricia Bertea, informații valoroase despre identitatea unui brand, care sunt strategiile din spatele unei imagini de succes și care sunt pașii ce trebuie urmați pentru a ajunge la un rezultat atrăgător pentru clienți. De asemenea, aceștia au avut ocazia de a-i adresa expertului în domeniu multe întrebări la care au primit răspunsuri bazate pe propria sa experiență acumulată în anii de experiență.

Evenimentul a fost organizat de Societatea Antreprenorială Studențească în cadrul Universității Antreprenoriale finanțate de Romanian American Foundation.

Societatea Antreprenorială Studențească de la UAIC poate fi urmărită pe LinkedIn, Instagram sau TikTok, unde vor fi publicate informații despre următoarele conferințe, dar și despre cursurile de antreprenoriat din toamna aceasta.