Cursuri gratuite de Robotic Process Automation la FEAA

Robotic Process Automation este o denumire-umbrelă pentru tehnologii de automatizare a proceselor de afaceri. Acestea se bazează pe instrumente software (“boți”) și/sau pe inteligență artificială. Studiile arată că în anii următori tehnologiile RPA vor fi implementate pe scară largă în organizații și că vor sta la baza unor schimbări majore legate de productivitatea muncii.

În cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași activează, începând cu anul 2021, un Centru de Excelență în Tehnologii RPA. Scopul acestuia este plasarea FEAA în avangarda acestor tehnologii, prin implementări practice, articole de cercetare și, pe termen mediu, modificări aduse ofertei academice pentru a pregăti absolvenți capabili de a-și face o carieră în acest domeniu.

În acest context, Centrul anunță organizarea unor cursuri de Robotic Process Automation dedicate studenților FEAA de anul 2 Licență, respectiv anul 1 de Master, indiferent de specializare. Este vorba de 3-4 sesiuni online, gratuite, care folosesc platforma Tailent Automation Platform, recunoscută pentru ușurinta de utilizare chiar și de către utilizatori fără background tehnic.

Înscrierile se fac până pe 4 aprilie, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii aici

Parteneri:

  • FEAA

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași este una din cele mai mari facultăţi de economie din România, cu un număr de peste 7000 studenţi şi 133 de cadre didactice.

  • Tailent

Startup-ul românesc Tailent a atras in 2020 investiții de jumătate de milion de euro pentru dezvoltarea de roboți software și gestionarea acestora în mediul de producție. Produsele Tailent permit atât automatizări simple bazate pe acțiuni pre-construite, cât și automatizări complexe prin modulul puternic de programare avansată. Clienții Tailent sunt companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale.

  • Aliant

Fondată în 1992, Aliant este o firma specializată pe integrarea de tehnologii și servicii adaptate nevoilor de business cu obiective de creștere a performanței prin transformarea digitală a afacerilor. Aliant este reseller pentru zona Moldovei al firmei Tailent.

  • CFCA

Centrul de Formare Continuă și Antreprenoriat al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași organizează cursuri și certificări IT de nivel internațional (Microsoft, ECDL), care atestă standardul cunoștințelor, abilităților și nivelul profesional al beneficiarilor.​