Conferință online cu Ana Blandiana organizată de ASFI

Pe 29 Martie 2021, la ora 19:00, pasionații de literatură vor putea participa online la conferința „Variațiuni pe Tema Tinereții”, având-o drept invitat pe scriitoarea Ana Blandiana. Evenimentul va fi moderat de Ovidiu Mihăiuc și va fi transmis live pe Facebook, putând fi accesat de pe pagina evenimentului.

Conferința face parte din proiectul Défi pour la Poésie, organizat de Asociația Studenților Francofoni din Iași.

Proiectul Défi pour la Poésie a ajuns la a III-a ediție, desfășurându-se anul acesta în online din pricina pandemiei. Acest lucru nu a reușit însă să diminueze entuziasmul și motivația organizatorilor, care promit o experiență culturală cu totul și cu totul aparte! Scopul proiectului este acela de a promova literatura contemporană, de a încuraja interesul tinerei generații pentru carte și lectură, de a crea un dialog cultural care să îmbogățească participanții sufletește și intelectual.

Asociația Studenților Francofoni din Iași (ASFI) este o organizație studențească nonprofit care își propune să promoveze cultura francofonă, educația și valorile civice, constituind o serie de proiecte și activități prin care tinerii își pot dezvolta aptitudinile și spiritul de implicare.

Contact:

Președinte ASFICezara Mîndrescu, Nr de telefon: 0757580985, Email: presedinte@asfi.ro

Coordonator Departamentul de Relații Externe ASFI: Andrei Hurghes, Nr de telefon: 0747125384, Email: andreinicolaie.hrg@gmail.com

Coordonator proiect: Ioana Buzenschi, Nr de telefon: 0746833586, Email: ioanaelena1d@gmail.com

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/474089680621096/