Arată că-ți pasă! – ediția a 15-a

Asociația Studenților Francofoni din Iași a ajuns la cea de-a 15-a ediție a proiectului „Arată că-ți pasă”, iar în perioada 7-20 decembrie, provocarea pe care o lansează ieșenilor și nu numai, este de a-și oferi o parte din timpul și bunătatea lor activităților organizate cu scop caritabil din acest an.

Organizaţie neguvernamentală, apolitică şi non-profit, reprezentând cea mai veche asociaţie de profil francofon din S-E-ul Europei şi una dintre cele mai active ONG-uri din Iaşi, Asociația Studenților Francofoni din Iași a împlinit în luna noiembrie 19 ani de activitate, motto-ul acesteia fiind  « Fii diferit ! Implică-te ! ».

Scopul proiectului „Arată că-ți pasă” din acest an este strângerea de fonduri pentru Asociația Națională pentru Copii și Adulți cu Autism din România – ANCAAR, filiala Iași.

Cum poți susține această cauză? Te invităm să participi în mediul online la activitățile cu intrare liberă organizate în cadrul proiectului:

  • Seara de Board-Games de pe data de 12 decembrie, ora y, pe platforma z;
  • Seara de Film de pe data de 13 decembrie, ora 18:00 pe platforma Discord;
  • Seara de Poezie de pe data de 19 decembrie, ora 17:00, pe platforma Zoom;
  • Seara de Povești de Crăciun de pe data de 20 decembrie, ora 17:00, pe platforma Google Meet.

Aceste evenimente au țelul de a aduce spiritul Crăciunului în sufletele participanților și de a strânge cât mai multe donații pentru copiii și adulții de la ANCAAR. Ne propunem ca atmosfera să stârnească amintirile unor vremuri mai fericite, unor vremuri în care bunătatea față de oamenii din jur era o obișnuință.

Donațiile se vor efectua prin virament bancar către contul Asociației:

Titular cont: ASOC. STUDENTILOR FRANCOFONI IASI

IBAN: RO87RNCB0178160880160001

CIF: 14827475

Detalii plată obligatorii: Donație proiectul caritabil ACP

Mențiuni: Ar fi de apreciat, dacă se vor avea în vedere comisioanele interbancare pentru a nu exista un minus financiar atât în cazul dumneavoastră, cât și în cazul proiectului.

Asociația Studenților Francofoni din Iași

Contact:  0757 580 985/ presedinte@asfi.ro

0751 705 384/ relatiiexterne@asfi.ro

Pagina Asociației: https://www.facebook.com/asfi.ro

Pagina Proiectului: https://www.facebook.com/ACP.ASFI