Finala Forumului Național de Dezbateri Academice pentru elevi de liceu

Luni, 27 august, în intervalul 11:30 – 13:30, în Aula Magna a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași  va avea loc finala Forumului Național de Dezbateri Academice pentru elevi de liceu.

Tema supusă dezbaterii este “Uniunea Europeană ar trebui să oprească finanțarea Politicii Agricole Comune”. Această rundă finală a competiției va fi urmată de festivitatea de încheiere, ce va avea loc între 13:30 și 14:30.

Forumul Național de Dezbateri Academice (FNDA) este cel mai important eveniment din calendarul anual al dezbaterilor academice, reunind elevi, studenți și profesori pentru Campionatul Național de Dezbateri pentru elevi de liceu, dar și pentru evenimente de formare conexe. Anul acesta, 70 de echipe de la licee din toată țara vor concura pe parcursul a 12 runde.

FNDA este organizat în acest an de Asociația pentru Comunicare, Oratorie, Retorică și Dezbateri (ACORD), cu sprijinul ARDOR (Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică) și IDEA (International Debate Education Association), co-finanțat de programul “Europa pentru Cetățeni” al Comisiei Europene și cu sprijinul partenerilor locali: Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Amazon și Iulius Grup.

Leave a Reply

Your email address will not be published.