Asociația E-team Psychology a început recrutările

afis5Dacă vrei să descoperi ce înseamnă cu adevărat să fii student la psihologie, Asociația E-team Psychology te invită să completeazi formularul  până la data de 16 octombrie și poți deveni și tu membru.

De ce merită să încerci? Pentru că:

– Vei învăța ce înseamnă activitatea de cercetare a unui psiholog! Poți participa la evenimente științifice, să te înscrii în echipe de cercetare și chiar la seminarii de statistică avansată.

– Te poți dezvolta! Vei beneficia de training-uri și workshop-uri periodice prin intermediul cărora acumulezi cunoștințe și îți exersezi diverse abilități.

– Vei cunoaște profesioniști din diverse domenii! Poți participa la dezbateri tematice care vizează aspecte inedite din sfera psihologiei.

– Nu vei uita nici de vechii prieteni din alte facultăți! Poți să îi întâlnești participând la diverse activități sociale si training-uri organizate de Uniunea Studenților din România (USR).

– Și nu în ultimul rând, te vei distra alături de o echipă minunată!

Înscrie-te și vei fi invitat(ă) la un interviu în perioada 18-22 Octombrie. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

Asociația E-team Psychology s-a înființat ca și grup de cercetare individual în anul 2005, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației (UAIC), obținând statut legal în anul 2011. Pe parcursul celor 10 ani, studenții au avut ocazia să se implice în numeroase proiecte științifice și acțiuni care au drept scop sprijinirea intereselor profesionale și sociale ale studentilor. Din decembrie 2011, E-team este membru al USR – Uniunea Studenților din România. Mai multe detalii despre E-team puteți afla pe blog, pagina de facebook sau dacă scrii la echipa.eteam@gmail.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.