ABC-ul Avocaturii

În data de  17 octombrie, 2014, Grupul Local ELSA Iaşi a avut plăcerea de a organiza ABC-ul Avocaturii, un proiect menit să le prezinte studenţilor la drept toate aspectele pe care profesia de avocat le implică.

 

Evenimentul s-a desfăşurat asemenea unui dialog deschis, avându-i ca invitaţi pe avocaţii Marius Branici, Sandra Grădinaru şi Vlad Vieriu. Aceştia au putut împărtăşi viitorilor jurişti informaţii privind deontologia acestei profesii, primii paşi în avocatură, relaţia avocat-client, etica avocatului precum şi legea avocaţilor: aspecte pozitive şi negative.

 

Proiectul s-a bucurat de un real succes, la eveniment fiind prezenţi peste 130 de studenţi de la facultăţile de drept din Iaşi. De asemenea, unii participanţi s-au bucurat de premii reprezentate de cărţi de specialitate juridică.

 

Acest eveniment a fost organizat de departamentul Activităţi Academice din cadrul ELSA Iaşi, departament ce îşi propune să contribuie la educaţia juridică a studenţilor la drept prin implicarea acestora în proiecte de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.