AEGEE Iași recrutează

Asociația Studenților Europeni Iași (AEGEE-Iași) și-a început campania de recrutări în rândul bobocilor și studenților ieșeni. O organizație care oferă posibilitatea de a te implica în proiecte și traininguri la nivel european, unde poți să călătorești pe continent și să cunoști oameni noi și binevoitori, își deschide porțile pentru o nouă generație de aegeești.

Pe data de 24 octombrie, în corpul A al Universităţii, în Amfiteatrul Mihail Kogălniceanu, va fi organizat o prezentare a asociaţiei, unde vei afla despre planurile viitoare şi vei avea iarăşi posibilitatea de a le pune întrebări. Deasemenea, vei afla mai multe despre cursul de vânzări pe care Danone îl pregăteşte. Enter the business backstage la DanonExplorer…şi vei putea fi chiar următorul angajat Danone. Mai multe detalii aici.

Pentru a deveni membru nu mai sunt decât câțiva pași, completează formularul de pe blog, iar pe 1, 2 şi 3 noiembrie vor fi organizate interviurile.

Vrei să capeţi experiență alături de o echipă tânăra, vrei să cunoşti oameni noi şi vrei distracţie? Eiii, bine, acum e şansa ta. Aplică!

Leave a Reply

Your email address will not be published.