Traininguri online gratuite pentru studenți – Ianuarie 2021

În perioada 19-27 Ianuarie 2021, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni organizează în mod gratuit pentru tine, student al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri online menite să-ți deschidă drumul spre o carieră.

Dă start carierei tale de succes alături de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni și pornește în aventura dezvoltării personale.

Definește-ți viitorul alături de noi!

Trainingurile online gratuite la care te poți înscrie în luna Ianuarie 2021 sunt:

  • Managementul timpului– (Marți, 19.01.2021, ora 14.00) – dacă vrei să afli detalii legate despre managementul timpului și strategii pentru o gestiune mai bună a lui, hai la training.
  • Învață să înveți – (Miercuri, 20.01.2021, ora 14.00) – afli cum poți să-ți organizezi mai bine activitatea de învățare astfel încât să fii mai productiv, eficient și cu rezultate remarcabile
  • Cum să te împrietenești cu frica – (Miercuri, 27.01.2021, ora 14.00).

Înscrierile se fac la adresa:  bit.ly/traininguriSSAian21

Trainingurile vor avea loc online. Datele de acces vor fi comunicate participanților prin e-mail.

Nu uita să dai LikeLove and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală: facebook.com/servicii.studentiUAIC