Traininguri online pentru studenți – Iunie 2020

În perioada 3-22 Iunie 2020, Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni organizează în mod gratuit pentru tine, student aflat în sesiune și care te pregătești pentru a susține licența/disertația în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, seria de traininguri online menite să-ți deschidă drumul spre succes.

Dă start carierei tale de succes alături de Serviciul pentru Studenți, Orientare în Carieră, Inserție Profesională și Alumni și pornește în aventura dezvoltării personale.

Definește-ți viitorul alături de noi!

Trainingurile online gratuite la care te poți înscrie în luna Iunie 2020 sunt:

  • Învață să înveți – (Miercuri, 03.06.2020, ora 14.00) – afli cum poți să-ți organizezi mai bine activitatea de învățare astfel încât să fii mai productiv, eficient și cu rezultate remarcabile
  • Public speaking – (Joi, 04.06.2020, ora 14.00) – te va ajuta să-ți descoperi talentul și plăcerea de a vorbi în public. Este momentul să te provoci pentru depășirea limitelor tale!
  • Tehnologie pentru studenție – (Miercuri, 10.06.2020, ora 14.00) – te ajută să afli cum poți să folosești anumite software-uri astfel încât să te organizezi mai bine, cum să comunici mai ușor cu grupa ta și cum să lucrezi colaborativ online.
  • Managementul timpului – (Joi, 11.06.2020, ora 14.00) – dacă vrei să afli detalii legate despre managementul timpului și strategii pentru o gestiune mai bună a lui, hai la training.
  • Cum să susții o prezentare de succes – (Luni, 22.06.2020, ora 14.00) – înveți cum să structurezi o prezentare, cum să prezinți eficient și atractiv informațiile și mai ales, afli ce instrumente poți folosi.

Înscrierile se fac la adresa: bit.ly/traininguriSSAiunie20

Trainingurile vor avea loc online. Datele de acces vor fi comunicate participanților prin e-mail.

Nu uita să dai LikeLove and Share și paginii noastre de facebook unde te așteptăm cu nenumărate alte oportunități de dezvoltare personală: facebook.com/servicii.studentiUAIC

Leave a Reply

Your email address will not be published.